Google+ Followers

onsdag 1. februar 2012

Nytt introduksjonskurs starter 6 mars

Går du med planer om å dyrke grønnsaker men vet ikke helt hvor du skal starte?
Lyst til å dyrke slike fine grønnsaker i egen åker?

Prosjektet "Grønns(m)ak"  kjører i gang med et nytt introduksjonskurs i grønnsaksdyrking i Midt-Troms med oppstart 6 mars.  Kurset passer for alle som ønsker å skaffe seg mer kunnskap om grønnsaksproduksjon enten man ønsker å drive med kjøkkenhage for egen vinterforsyning eller man ønsker å starte med produksjon for salg.

Kurset er på totalt 21 timer fordelt på 7 samlinger, 3 timer pr samling.  Samlingen blir på kveldstid fra 18-21.  Pris på kurset er 1500,- og dekker kursavgift + en grunnpakke med frøvarer og planter. 

I løpet av kurset går vi gjennom tema som: arktiske grønnsaker, jordkultur, gjødsling, plantevern, hvordan man skal dyrke kålvekster, gulrot, løk, salat, urter og mer, oppal av planter, høsting og lagring.  Det er ikke påkrevet med forhandskunnskaper.  Se hele kursplanen med dato og tema her.

Kurset er en del av Grønnsaksprosjektet ”Grønns(m)ak” og deltakere som vil dyrke grønnsaker for salg kan få videre oppfølging i gjennom prosjektet. 

Kurset vil i hovedsak avholdes på Finnsnes.
Påmelding innen 27 februar til Inger Andreassen: inger.andreassen@tranoy.kommune.no , tel: 90632390

1 kommentar:

  1. Troms landbruksrådgiving formidler salg av utplantingsklare grønnsakplanter, både økologiske og konvensjonelle. Vi er forhandler av "maisplast" og bistår også med rådgiving innen grønnsak og bærproduksjon. Både økologisk og konvensjonelt.
    Telefon 91724447 epost troms@lr.no

    SvarSlett