Google+ Followers

tirsdag 22. november 2011

Nye kurs for gamle og nye deltakere!

Med frost og mørketid i vente kan vi erklære årets grønnsaksesong for definitivt over.  Det betyr at det er på tide å tenke fremover mot neste år.
Vinteren er en fin tid for å tilegne seg ny kunnskap, planlegge og forberede neste års sesong.  I løpet av året som har gått har jeg truffet flere og flere som allerede dyrker eller har lyst å dyrke grønnsaker.  Interessen for å kjøpe grønnsaker fra lokalmiljøet er også stigende. Det betyr at vi treffer godt med prosjektet!  Vi ønsker at flere skal dyrke grønnsaker lokalt og at flere skal handle lokalt!
Til de som har lyst å starte opp med dyrking av grønnsaker og ønsker å lære mer:  I løpet av vinteren tilbyr "Grønns(m)ak" tre nye kurs på ulike nivå.  Kursene starter over jul - og blir arrangert sentralt i Midt-Troms.  

Lyst å høste slike grønnsaker fra egen hage?

Kjøkkenhagen -VIKTIG BESKJED!  Dette kurset er slått sammen med grønnsaksproduksjon for nybegynnere.
Passer for de som vil lære mer om dyrking av grønnsaker til eget bruk, men som ikke har ambisjon om storproduksjon.   Krever ingen forkunnskaper.  Tema: anlegging av kjøkkenhage, gjødsling, plantevern uten bruk av giftstoffer, artskunnskap og sortsvalg.

Grønnsaksproduksjon for nybegynnere - dyrking av grønnsaker for salg I
24 timers grunnkurs i grønnsaksdyrking. Helgekurs (lørdager) med 6 samlinger.  Passer for de som har lyst å prøve seg på produksjon av grønnsaker for salg.  Litt erfaring er en fordel, men ikke nødvendig.   

Grønnsaksproduksjon for viderekommende - dyrking av grønnsaker for salg II 
12 timer (3 helgesamlinger), forbehold de som har erfaring og gikk på grønnsakskurs i vinter.  Nye deltakere med erfaring/kunnskap kan også delta her.  Tema: Planlegging av produksjon, salg, kvalitetskontroll, internkontroll.

Har du lyst å delta?  Ta kontakt med prosjektleder Inger Andreassen på e-post eller telefon : 77874004/ 90632390
Mer info kommer etterhvert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar